Om

NorRaun er et dansk band, der med en blanding af organisk og elektronisk lydmateriale udfordrer grænserne imellem genrerne. 

NorRaun skaber et elektronisk lydunivers, som blandet med en rå guitar og larmende trommer, omfavner Annamaria Anhalts stærke stemme og budskabet i de danske tekster – tekster der omfavner det danske sprog og på en ærlig, personlig og ligefrem måde fortæller om opgør med fortiden, at finde sit eget ståsted i verden og ikke længere føle sig defineret igennem andre. 

Kunstnerisk trækkes der tråde fra Goldfrapp og Veto til Eliot Sumner og Nena. 

NorRaun er et nyt band som består af to tøser,  som mødtes for første gang i sommeren 2021 via et facebookopslag. Siden har det taget fart og allerede i oktober 2021 gav bandet sin første koncert.

Tilsammen har den kvindelige duo en lang musikalsk baggrund. Hver især har de tidligere arbejdet sammen med blandt andre Jørgen Knub, Henrik Munch, Michael Schouboe og Boe Larsen. 

NorRaun udgav i september 2022 debutsinglen ”Jeg Har”, som i følges op af singlerne “Igen & Igen” i oktober  og “Tid” i november. Alle som forgængere for debutalbummet “#1”, som udkommer den 8. december 2022.

NorRaun består af
Annamaria Anhalt: Tekst- og melodiforfatter, lead vokalist, guitarist og lydnørd.
Marlene Faddersbøll: Trommeslager og hjernen bag alle arrangementerne.

Sammen skaber de det elektroniske lydunivers, som er NorRaun.

Annamaria Anhalt

Kan tæmme ellefolket med sin stemme

Annamaria er født i Reykjavik i 1976 og flyttede som 3 årig til Danmark med sine danske forældre. Hun startede sin tidlige musiske karriere med at synge i sjippetorvet hjemme i stuen, foran gæster og familie.

Siden da har hun været en del af den danske musikalske scene. Både med egen musik, coverbands og som kor på div kunstnere, udenlandske som danske.

Annamaria er dynamisk og levende, hun er en sangerinde, der med sin kraft- og sjælfulde vokal tager lytteren med på en rejse igennem tid og sted, minder og følelser.
I hendes tekster så vel som på scenen, kan man mærke Annamarias nærvær og historie fortælling, med ærlige danske tekster, der fortæller om livet som mor, et liv på kanten, et liv med lykke, vrede, håb og afsagn. Om at få ryddet op i sit liv og om at starte forfra, når andre har sagt man aldrig ville lykkes.
Sammen med Marlene i “NorRaun” har Annamaria slået hul på en spændende og længe ventet rejse i sit musikalske univers, både som tekst- og melodi forfatter.

Marlene Faddersbøll

Fanden i voldsk skindtæver

Født og for det meste opvokset i Aarhus. Begyndte at spille trommer som 12-årig inspireret af sit første Nena-album. Har siden de tidlige 1990`ere været en del af den århusianske musikscene og har igennem tiden prøvet kræfter med både originalmusik såvel som diverse coverbands.

Marlene har med sin hårdtslående og energiske trommestil bla. optrådt i det århusianske galmandsorkester “Vildensky” som var kendt for sin kombination af skramlende, støjende rock, formfuldendte klarinet-passager og bizarre danske tekster og hektiske koncerter.

Senere var Marlene en del af det anmelderroste  kvindeband “Stuen th”, som vandt en plads i DR karrierekanonen 2004, der emmede af energi, ideer og urkraft i bedste valkyriestil med metervis af bankende beats over diverse stilgreb fra electronicaens overdrev. Så man er sikker på at Marlene som den dynamiske og passionerede trommeslager hun er, fører NorRaun sikkert og taktfast igennem bandets musikalske univers.